Stand na en Uitslagen Ronde 19 Interne

#

Stand na en Uitslagen Ronde 19 Interne

Volgens zijn eigen woorden was de stelling van Han niks en was het gatenkaas. Dinand kon hierdoor in het eindspel toeslaan en de overwinning binnen slepen.

Gerwin had het idee beter uit de opening te komen aangezien Marc zijn eigen ontwikkeling blokkeerde met zijn loper. Niks bleek minder waard aangezien Marc kon profiteren van een zwak pionnetje bij Gerwin. Gelukkig kon Gerwin deze pion weer terugwinnen. Daarna werd tot remise besloten.

Bernard en Pieter besloten al vroeg tot een remise en verder is er niks te vertellen over de partij.

Edgar kwam wat beter uit de opening dan Henk. Edgar wist één pion te winnen en uiteindelijk een 2e en een 3e pion. Dat gaf uiteindelijk de doorslag en daarmee de overwinning voor Edgar.

Door foutjes van Rutger in de opening kwam Jasper al snel ruim voor te staan. Ondanks gevaarlijke tegenaanvallen en matdreigingen van Rutger wist Jasper de stelling onder controle te houden. Hiermee kon Jasper de overwinning binnen halen.

Jan stond beter tegen Caroline, maar kon zijn voordeel niet verzilveren en werd tot remise besloten.

Richard mocht tegen Arie spelen en ondanks het tegenstribbelen van Arie, won Richard de partij.

Marten en Leo speelden een enerverende partij tegen elkaar, waarbij uiteindelijk Leo de gelukkige was en er met de overwinning van door ging.

C01R19rng.jpg

C01R19uit.jpg