Stand na en Uitslagen Ronde 8 Interne

Stand na en Uitslagen Ronde 8 Interne

#

Stand na en Uitslagen Ronde 8 Interne

Joan won in de opening een pion tegen Dinand, maar blunderde deze later in de partij weer weg. Dinand kreeg hierdoor meteen aanvalsspel, maar kon er niet door heen komen. Door eeuwig schaak werd het uiteindelijk remise.

Henk gaf aan dat je Jan (Bosch) altijd in de gaten moet houden, anders pakt hij al je pionnen. In de partij liet Jan het dit keer gaan op pion f4. Hiermee kreeg Henk een beslissende aanval met uiteindelijk promotie op de c-lijn en daarmee de winst.

Feline kwam heel goed uit de opening tegen Pieter en stond positioneel heel goed. Er zat nog weinig in voor Pieter. Hij probeerde nog wel wat trucjes uit te halen maar die werden goed gecounterd door Feline. Daarna gingen er meer stukken voor Pieter van het bord af en dus de winst voor Feline. Volgens eigen zeggen een meesterwerk.

Edgar begon een gevaarlijk lijkende koningsaanval tegen Marlinde. Nadat het grootste gevaar geweken was stonde de stukken van Edgar minder en kwam Marlinde 2 pionnen voor te staan. Na een héél lang eindspel maakte Marlinde het uiteindelijk toch af en pakte daarmee de winst.

C01R08rng.jpg

Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-22 om 18.16.24_c7806d11.jpg

C01R08uit.jpg