Chessity

Met de online methode Chessity leer je spelenderwijs schaken. Leuk zijn de vele game-elementen; dat is erg aantrekkelijk voor kinderen. Chessity bevat weinig tekst en is erop gericht dat je zelfstandig leert schaken. De methode past zich aan jouw niveau en manier van leren aan. Er is een leerlingvolgsysteem ingebouwd. Hiermee kan een trainer de vorderingen van een leerling volgen. Ook krijgt de trainer advies over hoe de prestaties van de leerling kunnen worden verbeterd. bekijk de brochure

Chessity werkt onafhankelijk van het platform. De methode werkt via elk gangbaar besturingssysteem op een desktop, laptop, tablet en smartphone. De leerling heeft een eigen account nodig. Jeugdleden kunnen via onderstaande link accountgegevens en wachtwoord ontvangen.

chessity.jpg
Ik meld mij aan voor Chessity

 

Laatste nieuws

#
30 nov. 2019 18:34
Onze vriendelijke oosterburen streefden lange tijd voor wat ze waard waren. Even leek dat ruim beloont te worden. Op bord 3 trof Joan Reinders een ‘oude’ bekende, Yannick Husers. De trukendoos ging open, en even leek het jeugdig talent een pion afgesnoept te hebben van de dirigent. Toch, Reinders bleef geconcentreerd en zag kans om, jawel Mr Almelo’s dame mee uit eten te nemen. Husers stond perplex, de brutaliteit. Terwijl u dit leest is het verwerkingsproces nog gaande,0-1.
#
25 nov. 2019 09:59
#
25 nov. 2019 09:38