SCC maatje te groot

Ronde 1: Scc 1922 Het is de schakers van Hardenberg in het openingstreffen van het nieuwe seizoen niet gelukt om te stunten. In de tweede klasse was tegenstander en titelkandidaat SC 1922 uit Soest een maatje te groot en boekte een afgetekende 5,5-2,5 overwinning. De bezoekers die qua rating domineerden lieten dit ook terug zien op de borden met goed verzorgd spel. Kapitein Richard Hendriks moet het dit seizoen doen zonder sterspeler Bram Klapwijk die wegens studie verplichtingen absent is. Daardoor schoof iedereen een bord op en waren de rating verschillen op de bovenste borden aanzienlijk te noemen. Het Hardenbergse achttal wist nog wel vijf knappe remises uit het vuur te slepen maar zag de overige drie wedstrijden verloren gaan.

Ronde 1: Scc 1922