Feest

Ronde 4 Feest In het schrijven van verslagen was de laatste tijd behoorlijk de klad gekomen, maar nu we een nieuwe site hebben wordt het de hoogste tijd de draad weer op te pakken met een feestelijk verslag. Uhm, een.…feestelijk….verslag. Schaakvereniging Hardenberg en feestelijk, je moet tegenwoordig wel een onverbeterlijke optimist zijn om die twee zaken in hetzelfde verslag met elkaar te combineren. Maar laat onverbeterlijk optimisme nu net een specialiteit van mij zijn! We zijn in dit seizoen vier rondes onderweg, dat zijn 32 partijen. Van die 32 partijen heeft Hardenberg er 2 winnend weten af te sluiten. Dat hadden er ook 1 of 0 kunnen zijn. We hebben 8,5 bordpunt, meer dan 25% dus nogal maar liefst, en in de volgende ronde zouden we zomaar in de dubbele cijfers kunnen komen. En tenslotte hebben we nu een serie van vier nederlagen op rij opgebouwd, maar aan iedere serie komt een eind. Dat moment komt steeds dichterbij, dat is onvermijdelijk. Kortom, de toekomst is aan de SV Hardenberg! En laat ik nu ik toch bezig ben ook een paar feestelijke woorden wijden aan ons tweede. Die hebben tegen LOS, ja, nou ja, een mens kan overdrijven en een overdosis feestelijkheid is niet goed. Voor nu stop ik er dus mee, wordt de volgende ronde vervolgd. Dan misschien zelfs wel met een partij erbij, dat schijnt op onze nieuwe site technisch mogelijk te zijn. Geen idee hoe dat moet, dat ga ik de komende tijd eens uitvogelen. Ik blijf natuurlijk wel een bibliothecaris, zodra die mensen zich gaan bemoeien met dingen waar een aan- en uitknopje aan zit en waar stroom aan te pas komt, volgt er meestal een plof gevolgd door een rookwolkje. Die domper op de algehele feestvreugde wil ik vermijden.

Feest

In het schrijven van verslagen was de laatste tijd behoorlijk de klad gekomen, maar nu we een nieuwe site hebben wordt het de hoogste tijd de draad weer op te pakken met een feestelijk verslag. Uhm, een.…feestelijk….verslag. Schaakvereniging Hardenberg en feestelijk, je moet tegenwoordig wel  een onverbeterlijke optimist zijn om die twee zaken in hetzelfde verslag met elkaar te combineren.  Maar laat onverbeterlijk optimisme nu net een specialiteit van mij zijn! We zijn in dit seizoen vier rondes onderweg, dat zijn 32 partijen. Van die 32 partijen heeft Hardenberg er 2 winnend weten af te sluiten. Dat hadden er ook 1 of 0 kunnen zijn. We hebben 8,5 bordpunt, meer dan 25% dus nogal maar liefst, en in de volgende ronde zouden we zomaar in de dubbele cijfers kunnen komen. En tenslotte hebben we nu een serie van vier nederlagen op rij opgebouwd, maar aan iedere serie komt een eind. Dat moment komt steeds dichterbij, dat is onvermijdelijk. Kortom, de toekomst is aan de SV Hardenberg!

En laat ik nu ik toch bezig ben ook een paar feestelijke woorden wijden aan ons tweede. Die hebben tegen LOS, ja, nou ja, een mens kan overdrijven en een overdosis feestelijkheid is niet goed. Voor nu stop ik er dus mee, wordt de volgende ronde vervolgd. Dan misschien zelfs wel met een partij erbij, dat schijnt op onze nieuwe site technisch mogelijk te zijn. Geen idee hoe dat moet, dat ga ik de komende tijd eens uitvogelen. Ik blijf natuurlijk wel een bibliothecaris, zodra die mensen zich gaan bemoeien met dingen waar een aan- en uitknopje aan zit en waar stroom aan te pas komt, volgt er meestal een plof gevolgd door een rookwolkje. Die domper op de algehele feestvreugde wil ik vermijden.

Richard

#
16 feb. 2020 12:56
#
3 feb. 2020 11:21
#
2 feb. 2020 12:02
Vorige
Volgende